KÄTTETOIMETAMINE

 

Toimetame meilt ostetud rehvid kliendini Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes.
Samuti saab rehvidele ise järele tulla. Asume aadressil Kadaka tee 1/4 Tallinn vaata kaarti
Kui soovite kaupa mõnda teise riiki siis saatke meile eelnevalt päring: info@rehvipost.ee

Rehvid saadame välja pärast makse laekumist või järelmaksu vormistamise hetkest loetuna:
valdav osa tellimustest samal päeval, 1/3 tellimustest 2-3 tööpäeva jooksul ja mõned üksikud rehvimudelid, järgneval töönädalal.
 
Rehvid toimetatakse kliendi soovitud aadressini E-Meister kulleri või meie volitatud kullerteenusega (DPD, Schenker, ELS). Praktika näitab, et kullerfirmad suudavad tänapäeval tagada väga kiire teeninduse. Enamus piirkondadesse suudetakse kaup kohale toimetada väljasaatmisele järgneval või ülejärgneval päeval. Eripiirkondades, nagu saared ja kaugemad maapiirkonnad, võivad tarneajad olla pikemad.
 
Saatekulu on riikide kaupa fikseeritud ja ei olene sellest, et kas adressaat asub linnas, maapiirkonnas või saarel.  

Osaliselt on saatekulu juba rehvi hinna sees ja lisaks tuleb tasuda iga ostetud rehvi kohta järgnev saatekulu:

 
EUR
EEK
LVL
LTL
Eesti
2,55
39,90
1,81
8,80
Läti
6,28
98,30
4,46
21,69
Leedu
9,95
155,68
7,06
34,35
Soome
9,95
155,68
7,06
34,35

 Töötame selle kallal, et saaksime tarnehindasi veelgi odavamaks teha!
 

Rehvide kättetoimetamisest lähemalt:
Koht - Kaupa saab saata ükskõik millisele Teie poolt määratud aadressile (näit. Teie elu- või töökohta, Teie tuttava juurde või mõnda Teie enda poolt määratud töökotta jne.). Lisaks saame pakkuda mõnede töökodade aadressid ka omalt poolt. Tellimuses saate eelmainitud alternatiivse aadressi ja isikud määrata.
Loomulikult võite rehvidele ise järele tulla ja ka selle saate juba tellimuses ära määrata. Sealjuures peate kindlasti ära ootama teate, et rehvid on Teie jaoks valmis komplekteeritud. Asume aadressil Kadaka tee 1/4 Tallinn vaata kaarti
 
Aeg – Kullerteenus toob kauba kohale enamjaolt tööaja sees. Aadressi valimisel peaks sellega arvestama. Tellimuses saate määrata teisi isikuid kaupa vastu võtma ja need isikud on kindluse mõttes otstarbekas juba tellimusse märkida. Kuller teatab oma tulekust ette ja kui Teil ei ole võimalik sel ajal viibida tarneaadressil siis püüdke saavutada kokkulepe määratud isikute või lähedalasuvate tuttavatega. Kuller aktsepteerib tavajuhul ka telefoni teel isikute määramist.
Saadame Teile ka omalt poolt teated (raha laekumine, rehvide väljasaatmine ja ligilähedane kohale jõudmise aeg, jms.)
 
Kiirus – Kuigi suudame rehvid teele panna mõne päevaga või isegi järgmisel päeval ja tarne võtab aega 1-3 päeva, tuleb siiski arvestada, et kogu protsess käivitub alles raha laekumisel meile (krediitkaardi makse puhul koheselt).
Samuti peab arvestama, et me ei tööta puhkepäevadel ja riigipühadel. Samuti ka enamus kullerfirmasi. Vaid mõni üksik tarne saab toimuda laupäeviti (näit. meie oma kuller).
Püüame teid võimalikult varakult informeerida kui peaks veel lisanduma mõni tarneaega pikendav asjaolu (näiteks mõne rehvimudeli otsa saamine jms). Kindlasti leiame sellisel juhul asenduseks sobivad rehvid mis on vähemalt samaväärsed või paremad..
 
Garantii – Teie tellitud kaup on kaitstud igakülgse meiepoolse garantiiga. Tagatud on asendamine või kompenseerimine mistahes juhtumil mis puudutab saadetise kadumist või riknemist väljasaatmise momendist kuni Teie määratud aadressini.
Teistest garantiidest saab lugeda siit.