Bridgestone BT45R 140/70 -18

Tüüp: Sport Touring tänav
Tagarehv
Laius: 140
Kõrgus: 70
Diameeter: 18
Koormusindeks: 67 (kuni 307 kg)
Kiirusindeks: V (kuni 240 km/h)
Tootja: Bridgestone
TL - kasutamiseks ilma sisekummita
Pildil kujutatud velg on illustratsioon!
Hind: 268.40 169.95 EUR
Tarneaeg: saadaval tellimisega
Pakume rehvidele järelmaksu. Kaup kohe kätte, maksad pärast - vaata siit
Tellimine
Kogus:
Meilt ostetud rehvidele on paigaldus eriti soodne ja mugav - vaata siit
Battlax BT45 on mõeldud tänavasõiduks Touring ja Sportbikedele. Esimene ja lihtsaim valik, kui otsite soodsa hinnaga diagonaalrehvi millel oleks suur kulumiskindlus.
Rehvi toodetakse nii H kui ka V kiirusindeksiga ja tänu tema headele omadustele on käesolev rehvimudel väga nõutud tänavarehv nii kaasaegsete Touring ja Sportbikedele kui ka klassikalistele mootorratastele..
Nii esi-, kui ka tagarehvil on kasutusel „Comprehensive Tire Design Method” (C.T.D.M) misläbi on suurendatud rehvi külje jäikust ja rehvikarkassi võimet kiiresti taastada oma kuju pärast järsku kokkusurumist.
Rehvisegud on „Silica” lisanditega mis suurendab haardumist kõikides ilmastikutingimustes, eriti märjal teekattel. Mõlemal rehvil on omalaadne siksakk muster mis annab parema pidamise ja stabiilsuse suurematel kiirustel, ning esirehvil lisasooned vee ärajuhtimiseks.
Tagarehvil kasutusel „Dual Tread Compound” (DTC) – sisuliselt sama tehnoloogia mis „3-Layer Compound”  (3-LC) - keskosal ja servades erinevad rehvisegud mis tagavad pikema läbisõidu ja parema pidamise kallutamisel.